آموزش علوم عرفانی,گر به خود آیی به خدایی رسی

۱۸ درمان سریع بیماری مسافرتی

0

 ۱۸ درمان سریع بیماری مسافرتی
بیمارى مسافرتى، در اثر دریافت اطلاعات اشتباه از محیط اطراف توسط مغز ایجاد مى‏شود. اعصاب حسى بدن براى حفظ تعادل مرتبا اطلاعاتى را نظیر کامپیوتر از گوش داخلى، دریافت مى‏کند و آن را به مغز میفرستد. بیمارى مسافرتى وقتى به وجود مى‏آید که بین آنچه که گوش ما دریافت مى‏کند و آنچه چشم ما حس مى‏کند، اختلاف به وجود بیاید. تمام افراد دچار این بیمارى نمى‏شوند ولى علایم آن کاملا آشکار است. دچار سرگیجه مى‏شویم، عرق مى‏کنیم، پوست‏مان سفید و بیرنگ مى‏شود. احساس تهوع مى‏کنیم و اگر حا‏لمان رو به بهبودى نرود، استفراغ میکنیم.
هنگامى که متوجه علایم این بیمارى مى‏شویم که متوقف کردن آن بسیار سخت است. درمان‏هاى زیر کمک مى‏کند تا میزان علایم کاهش یابد و یا بتوانیم روند بیمارى را قطع کنیم. اما بهتر از همه این است که ما بتوانیم علایم را در مرحلۀ اول متوقف کنیم.
فکر کنید که هیچ مشکلى پیش نمى‏آید.
بخشى از بیمارى مسافرتى، روانى مى‏باشد. اگر شما دائما در این فکر باشید که بالا مى‏آورید، احتمالا دچار آن خواهید شد؛ در عوض افکار خود را به چیز بهتر دیگرى متمرکز کنید.
پرستارى از فرد مریض را به دیگرى بسپارید.
این اتفاق، شایع است. شما در حال ماهى‏گیرى هستید و همه چیز خوب پیش میرود. که ناگهان یکى از افراد مریض مى‏شود. شما احساس همدردى مى‏کنید و شاید بخواهید به وى کمک کنید؛ بعد از گذشت چند دقیقه شما نفر بعدى هستید. نهایت تلاش‏تان را بکنید که به فرد مریض توجه نکنید وگرنه شما هم دچار تهوع مى‏شوید.
خود را از بوهاى بد دور نگه دارید.
بوهاى بد نظیر دود ماشین و یا ماهى مرده در عقب قایق مى‏تواند منجر به تهوع شود بنابراین از این بوها خوددارى کنید.
از سیگار کشیدن دست بکشید.
اگر سیگارى هستید و فکر مى‏کنید سیگار کشیدن باعث کاهش شدت بیمارى مى‏شود سخت در اشتباه هستید؛ دود سیگار فقط باعث بدتر شدن تهوع مى‏شود.
در شب مسافرت کنید.
مسافرت در شب، خطر به هم خوردگى حال‏تان را کاهش مى‏دهد چرا که چشم‏ها حرکت را در شب به وضوح روز نمى‏بینند. این روش، در درمان صدها بیمار مؤثر واقع شده است.
غذاهایى را که دوست ندارید در طول سفر نخورید.
در هنگام مسافرت نیز این غذاها باعث بدتر شدن حال‏تان مى‏شوند. ممکن است در طول سفر، غذاهاى مختلف وسوسه کننده باشند ولى هرگز در خوردن غذا زیاده‏روى نکنید.
در هواى تازه نفس بکشید.
با تنفس در هواى تازه جلوى تهوع را بگیرید. اگر در ماشین هستید، پنجره را باز کنید. اگر در قایق هستید، به روى عرشه بیاید تا نسیم دریا به شما بخورد و اگر در هواپیما هستید، دریچه بالاى سرتان را باز کنید.
به هیچ وجه از الکل استفاده نکنید.
الکل در کار مغز اخلال ایجاد مى‏کند و تجزیه و تحلیل اطلاعات را توسط مغز به مخاطره مى‏اندازد و مى‏تواند علایم بیمارى مسافرتى را بدتر کند. بدتر از همه الکل مى‏تواند به داخل مایعات گوش داخلى نفوذ کند و باعث سرگیجه شود.
به اندازه کافى بخوابید.
بى‏خوابى، شانس ابتلا به بیمارى مسافرتى را در شما افزایش مى‏دهد. بنابراین مطمئن باشید قبل از مسافرت به اندازه‏ى کافى خوابیده‏اید. اگر مسافر هواپیما یا ماشین هستید، در سر راه قدرى بخوابید تا به طور موقت از تحریک بیمارى جلوگیرى کنید.
بى‏حرکت و آرام باشید.
با حرکات زیاد بدن آشفتگى مغز را زیادتر نکنید.

روى صندلى جلو بنشینید و به جلو نگاه کنید.
در ماشین روى صندلى جلو بنشینید و به جاده یا افق خیره شوید؛ این کار پیام‏هاى صادره از بدن و چشم ‏تان را متوازن مى‏کند.
بهتر از همه این است که پشت فرمان بنشینید.
هنگامى که شما پشت فرمان نشستید، مجبورید با دقت به جلو نگاه کنید و مى‏توانید هرگونه تغییر سریعى را پیش‏بینى کنید.
خواندن را در زمان دیگرى انجام دهید.
در داخل هواپیما، قایق یا ماشین، چیزى نخوانید. حرکت ماشین باعث حرکت کلمات چاپى کتاب مى‏شود و در نتیجه سرگیجه ایجاد مى‏کند.
اما اگر مجبور هستید کتاب بخوانید این نکات را رعایت کنید.
روى صندلى به طرف جلو خم بشوید و صفحه‏ کتاب را نزدیک چشمان خود قرار دهید. خواندن تنها، باعث به هم خوردن حال شما نمى‏شود بلکه زاویه‏اى که با آن مى‏خوانید مؤثر است. هنگامى که در ماشین در حال حرکت به پایین نگاه مى‏کنید تصاویر متحرک از شیشه‏هاى کنار ماشین در زاویۀ نامتعارف به چشم مى‏رسد و باعث ایجاد نشانه‏هاى بیمارى مى‏شود. این روش، چشم را در همان وضعیتى قرار مى‏دهد که شما به جاده نگاه مى‏کردید.
دستان را کنار گیجگاه خود قرار دهید تا جلوى دیدتان را بگیرید و یا پشت‏تان را به طرف شیشه نزدیک ‏تان بکنید.
محلى را انتخاب کنید که کمترین تحرک را دارد.
در یک کشتى، کابین میان کشتى، کمترین بالا و پایین رفتن را دارد. در یک قایق کوچک البته چنین محلى وجود ندارد ولى کابین جلو بهتر از عقب است.
از زیر کشتى بیرون بیایید.
قرار گرفتن در زیر عرشه، مخصوصا در مناطقى که تهویه هوا ضعیف است، تنها به دنبال دردسر رفتن است. از هر کجا که هستید بیرون بیایید.

راهى دیگر درمان‏هاى قدیمى که هنوز به کار مى‏روند. ممکن است این درمان‏ها در همه افراد مؤثر نباشد و در هر زمانى هم کارایى خود را نداشته باشد. بعضى از این درمان‏ها امروزه نیز به کار میروند و مطمئنا ارزش امتحان کردن را دارند.
ریشه زنجبیل
اولین ساکنان عصر جدید احتمالا براى مسافرت‏هاى بین اقیانوسى از این گیاه استفاده مى‏کردند. اگر چه به صدها سال قبل برمى‏گردد، اما اخیرا به طور علمى ثابت شده که خوردن دو کپسول از ریشه زنجبیل بسیار مؤثر است. محققان این طور بیان مى‏کنند که زنجبیل با جذب اسید و جلوگیرى از حالت تهوع جلوى بیمارى را مى‏گیرد.
زیتون و لیمو
در اولین مراحل بیمارى مسافرتى بزاق زیادى ترشح مى‏شود که به معده شما برمى‏گردد و حالت تهوع را بدتر مى‏کند. زیتون ماده شیمیایى‏اى به نام تانن تولید مى‏کند که دهان را خشک مى‏کند. بنابراین خوردن چند زیتون به محض ظاهر شدن اولین نشانه‏هاى تهوع به کاهش آن کمک مى‏کند. در مورد لیمو شما مى‏توانید آن را مک بزنید.
بیسکویت‏هاى حاوى جوش شیرین
آن‏ها جلوى تولید بزاق را نمى‏گیرند، اما به جذب مایع زیادى که به معده مى‏رسد، کمک مى‏کنند.
مچ‏بندهاى فشارى
در بسیارى از مغازه‏ها وسایل مسافرتى یا دریایى فروخته مى‏شوند؛ این مچ‏بندهاى سبک یک دکمه پلاستیکى دارند که نقطه‏اى در داخل مچ آن را مى‏پوشاند. این مچ‏بند با فشار دادن بر روى دکمه به مدت چند دقیقه از تهوع جلوگیرى مى‏کند.
نگاه خود را روى شى‏ء ثابتى متمرکز کنید.
این کار به شما کمک مى‏کند تا دوباره سیستم حسى خود را به حالت تعادل دربیاورید. ایستادن روى کشتى، در حال حرکت نگاه کردن به افق حال شما را به هم میزند چرا که افق نیز با شما بالا و پایین مىرود؛ در عوض به نقطه‏اى در آسمان و یا خشکى نگاه کنید.

براى پیشگیرى، قرص مسافرتى بخورید.
اگر مجبورید به این سفر بروید مى‏توانید از قرص‏هاى مسافرتى استفاده کنید. چند ساعت زودتر بخورید تا در مرحله اول از شروع علایم جلوگیرى کند. اثر یک یا دو قرص تا ۲۴ ساعت طول مى‏کشد، اما مطمئن شوید که جلوتر خورده‏اید، چرا که اگر یک علامت بیمارى شروع شود، خوردن قرص‏ها اثرى ندارد.
به یاد داشته باشید گذشت زمان تمام زخم‏ها را التیام مى‏بخشد.
این قانون شامل بیمارى مسافرتى هم مى‏شود؛ شاید احساس مردن داشته باشید اما بیمارى مسافرتى، انسان را نمى‏کشد. بدن شما به تدریج به محیط قایق یا کشتى عادت مى‏کند، اگر چه چندین روز طول بکشد. بنابراین صبور باشید؛ اوضاع به تدریج بهتر مى‏شود.

******************************

با عضو شدن در کانال تلگرام ما هر روز از مطالب علوم عرفانی و ادعیه اذکار و همچنین از مطالب روز روانشناسی هیپنوتیزم و یوگا و موفقیت در گوشی خود در اختیار داشته باشید و در گوشی خود مطالعه کنید.

برای عضویت وارد لینک زیر شوید

http://telegram.me/inapplyoriginal

بعد از کلیک پنجره ای باز میشود و روی دکمه ok کلیک کنید و سپس وارد کانال ما میشوید در این صفحه در پایین صفحه روی دکمه join کلیک کنید تا برای همیشه عضو کانال ما شوید.

******************************

 ۱۸ درمان سریع بیماری مسافرتی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن دوم