آموزش علوم عرفانی,گر به خود آیی به خدایی رسی

۱۲ روش برای رهایی از درد گردن

0

۱۲ روش برای رهایی از درد گردن

 مقدمه

گردن درد یکی از دردهای اسکلتی عضلانی به شمار می رود که امروزه شیوع بسیار زیادی پیدا کرده است و انواع مختلفی دارد که ممکن است علت درد گردن موارد گوناگونی مانند استرس،تصادف و حوادث، بد نشستن و خوابیدن،دیسک گردن و …می باشد و به صورت درد شدید و مزمن در افراد به وجود آید و با علائم و نشانه هایی از جمله گرفتگی عضلات گردن،سردرد، سرگیجه ،حالت تهوع و بی حسی و خواب رفتن دست ها همراه باشد.بیشترین علل وجود دردهای مختلف در ناحیه گردن ناشی از سه بیماری شایع آرتروز گردن، فتق دیسک و سندرم های عضلانی است که در صورت وجود درد در ناحیه گردن و انتشار آن به دست ها حتی در مراحل اولیه آن بایستی به پزشک مراجعه کرد تا تشخیص قطعی در مراحل اولیه صورت گیرد چرا که رفع گردن درد ،  در این مراحل بسیار مفیدتر و مؤثرتر واقع می گردد.

۱-یخ درمانی

یخ معمولا برای درمان آسیب دیدگی های مزمن استفاده می شود، یخ باعث کاهش التهابات و گردن درد می شود. به کاربردن یخ در ۴۸ تا ۷۲ ساعت اولیه بعد از آسیب دیدگی باعث کاهش التهابات میشود. همیشه یخ را برای مدت زمان ۱۰ تا ۲۰ دقیقه استفاده کنید و برای مدت زمان یک ساعت آنرا کنار بگذارید و دو مرتبه روی پوست قراردهید.

۲ – گرما درمانی:

گرما درمانی معمولا برای ایجاد آرامش در ماهیچه ها استفاده می شود. گرما درمانی با افزایش جریان خون در مفصل باعث بهبودی و کاهش گردن درد می شود. پزشکان توصیه می کنند که کمپرس گرم را در ۴۸ تا۷۲ ساعث اولیه بعد از استفاده از یخ روی مفصل قرار دهید گرما درمانی می تواند با استفاده از حمام آب گرم یا پد گرم انجام شود. بسیارمهم است که همراه با پد گرم نخوابید به دلیل اینکه استفاده از پد گرم در مدت طولانی باعث افزایش التهابات و گردن درد میشود. به کار بردن گرما برای مدت زمان ۱۰ تا۱۵ دقیقه و استراحت دادن مفصل با فاصله یک ساعت و استفاده مجدد آن در صورت نیاز کافی است.

۳ -خواص روغن ها و پودرهای گیاهی

روغن ها و پودرهای گیاهی دارای ترکیب الیسین می باشد که در گرم کردن بافت مفصل موثر است. از جمله ترکیبات سیر گوگرد است که در ساختمان آلیسین وجود دارد.

۴ – از داروهای ضد درد استفاده کنید:

داروهای ضد التهاب نظیر آسپرین و ایبو پروفین به کاهش درد و التهاب کمک میکنندهر سه یا چهار ساعت دو قرص بخورید

۵ – محکم روی صندلی بنشینید:

اگر روی صندلی ای بنشینید که پشت بدن را خوب حمایت نمیکند احتمال مشکلات گردنی را در خود زیاد کرده اید.

۶ – استراحت کنید:

استراحت: از انجام حرکات و کارهایی که درد شما را شدیدتر می کنند خودداری کنید و به گردن تان استراحت دهید.
در حالی عضلات کتف تان شل و ریلکس می باشد، سرتان را به یک طرف بچرخانید تا احساس کشش در گردن کنید، به طوری که نگاهتان به روی کتف و شانه باشد. ۶ ثانیه مکث کنید و این حرکت را برای هر طرف ۳ بار انجام دهید.

سر خود را به جلو خم کنید، به طوری که چانه تان به قفسه سینه برسد. برای ایجاد کشش بیشتر می توانید با کمک انگشت به آرامی از پشت سر فشار اندکی وارد کنید تا بیشتر به سمت قفسه سینه خم شود. زمانی که احساس کشش کردید به مدت ۶ ثانیه مکث کنید و سپس به حالت اولیه برگردید. این حرکت را می توانید ۳ بار تکرار کنید.

کف دست را روی پیشانی تان قرار دهید (مانند حالت قبل) اما این بار رو به جلو فشار وارد کنید و در اینجا نیز سعی کنید سر و دست حرکت نکند. ۱۰ ثانیه مکث کنید و ۳ بار تکرار کنید.

دست خود را دوباره بر کنار سرتان بگذارید اما این بار سر خود را به سمت شانه بچرخانید، به طوری که می خواهید بالای کتف و شانه را ببینید اما حرکتی نداشته باشید. ۱۰ ثانیه مکث کنید و برای هر طرف ۳ بار تکرار کنید.

گردن خود را به آرامی به بغل خم کنید و با دست نیز فشار اندکی برای ایجاد کشش بهتر وارد کنید؛ ۶ ثانیه مکث کنید و به حالت اولیه برگردید. این حرکت را برای هر سمت ۳ بار انجام دهید.

یک دست خود را یک طرف سرتان بگذارید و سر را به سمت دست فشار دهید اما سعی نکنید آن را فشار دهید. روی این حالت ۱۰ ثانیه تمرکز کنید. این حرکت را برای هر طرف ۳ بار انجام دهید.

۶ –  استفاده از بالش مناسب: در صورتی که بیش از یک بالش زیر سرتان می گذارید، از بالش های طبی استفاده کنید. بالش در صورتی که به درستی انتخاب شود، با حفظ فقرات گردنی در وضعیت صحیح از درد شما می کاهد.

۷- اگر برای مدت زمان طولانی با کامپیوتر کار می کنید یا مسافت طولانی رانندگی می کنید، بین کار یا رانندگی خود به طور متناوب کمی استراحت کنید.

سر خود را بالای ستون فقرات خود نگه دارید و از خم نگه داشتن طولانی آن خودداری کنید تا کشیدگی عضلات گردن کم شود. سعی کنید دندان هایتان را به هم نسایید.

۸- موقع کار کردن با کامپیوتر، میز کار، صندلی و مانیتور خود را طوری تنظیم کنید که مانیتور هم سطح چشم های شما باشد. کف پاها را روی زمین یا روی زیر پایی طوری قرار دهید که زانوها کمی بالاتر از لگن باشد. ساعد دست هایتان را روی دسته صندلی قرار دهید.

۹- موقع صحبت کردن با تلفن، گوشی تلفن را بین شانه و گوش های خود قرار ندهید. اگر خیلی از تلفن استفاده می کنید (مثل منشی ها) از هدفون استفاده کنید.

۱۰- اگر پشت میز کار می کنید، به طور متناوب بدن خود را کش و قوس دهید. شانه های خود را بالا و پایین ببرید. شانه هایتان را به طرف داخل بدن بکشید و سپس رها کنید.

هر کدام از شانه های خود را به طور متناوب پایین ببرید و همزمان با آن سر خود را به آرامی به طرف شانه ای که پایین رفته خم کنید تا عضلات گردن شما کشیده شوند. البته یادتان باشد این حرکات را به آرامی انجام دهید (نه با شدت و سرعت) تا از گرفتگی عضلات گردن و شانه جلوگیری شود.

۱۱- از خوابیدن روی شکم خودداری کنید. این نوع خوابیدن، فشار زیادی به گردن وارد می کند. از بالش مناسبی برای خوابیدن استفاده کنید تا انحنای طبیعی گردن را حفظ کند.

۱۲- کشش مناسب عضلات قفسه سینه و عضلات اطراف و پشت بازو باعث قرار گرفتن صحیح گردن روی بدن می شود.

 

۱۲ روش برای رهایی از درد گردن

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن دوم